Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 29 November 2012

MAHA 2012 ke balik kampung?

salam sejahtera semua,

'aku yang masih... di hentian hidup ini.......
di mana berakhirnya perjalananku ini......esok dan lusa bukanlah milikku.....aku setia hanya padaMu....oh Tuhanku...'

aduh terlayan lagu Ramli Sarip la pulak....

korang rasa mana aku patut pergi? Pergi MAHA 2012 ke gi balik kampung jumpa orang tua aku sambil meraikan musim durian?

mana bunyi lagi best?

Kalau gi MAHA macam best gak pasal tak pernah pergi sejak dia pindah tapak sendiri ni...last aku gi masa student je dulu....lama dah...dah dekat 10 tahun dah pun....

tapi kalau balik kampung jumpa mak abah pun ok gak pasal last aku balik kampung masa acik aku kahwin awal bulan hari tu....lama dah kan? nak dekat sebulan dah ni....

jadi korang fikir mana lagi ok?

kalau mak aku tau aku tanya korang pasal ni mesti dia kata "ko gi je la MAHA tu ngah...balik kampung ni bukan ada apa sangat..." hihi...mak merajuk....

p/s setelah ditimbangtara dan difikirkan semasaknya maka keputusannya.....aku balik kampung esok! aura mak abah lagi kuat la...haha..

Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan thanks sudi follow
anum dah follow back
keep in touch

ANIM berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

baliklah kampung..pandang muka mak ayah dapat rahmat..
pergi MAHA, pandang muka kambing...apa dapat? heee..(saja nak provoke, sebab kak tak dapat pergi dua-dua..MAHA dan balik kg!)