Selasa, 6 November 2012

Mini Sealer Murah

salam sejahtera semua,

nak tumpang iklan sikit petang-petang ni... mengah selepas berlari mengerjakan 4 kes tadi....

pada sesiapa yang rasa dia perlukan sealer.... terutama pada ibu-ibu yang menyimpan susu anak dalam plastik..

ini ada alternatif untuk anda selain menggunakan electric sealer yang biasa terdapat di pasaran...



nak beli sekarang pun bagus sebab dia tengah murah ni...cuma RM16.90 je tau...

lagipun penggunaan dia senang je tu... ditambah pulak dia cuma pakai bateri je... hah lagi senang nak buat travel kan?

berminat dengan sealer ni boleh klik je kat gambar tu...

aku berani recommend Group Me pasal aku pernah beli barang sekali dengan dia dulu... abis je date offer tu tak sampai seminggu barang dah sampai...sangat cepat kan?

p/s aku pun tengah berkira-kira nak beli gak ni... hihi...




Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

azza_mastura berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak beli jugak , kot kot boleh seal mulut org kat matrik ni ke kan ... bagus benda alah ni eak ? :D

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh kot.. tahan sekejap...yg mahal tak semestinya bagus..dan yg bagus tak semestinya mahal..

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam.. kat mana ada jual mini sealer ni... saya berminat
boleh email rahayu@mmcsb.com.my

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya ada nyatakan kat atas tu..

IKHZAD ASHRIQ MOHD SAZALLI berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

2012 16.90..2015 ni brape dah harganya.. & if dah tak semoat ni..2016 ni brape harganya?
Wassap me 019-774 3707 ye