Logo KBBA

Rabu, 14 November 2012

Tempat menarik dan tempat makan best di sekitar Nilai, Sepang dan Salak Tinggi

salam sejahtera semua,

tengok tajuk best kan? asal cerita tempat menarik je.... atau tempat makan best je mesti ingat nak bercuti kan?

yaaaa... keluargaku akan bercuti si samping nak temankan aku berkursus...waaa... aku kena kursus... diorang lepak-lepak je kan... sangat jeles ok bang...

dan kami dah selesaikan masalah penginapan macam dalam entry homestay dan hotel area bandar salak tinggi ini...

jadi penginapan dah selesai dan masanya nak cari tempat menarik yang boleh bawak anak-anak dan tempat makan yang best kami boleh pergi...

korang yang ada idea boleh sumbangkan ok...

ambik perhatian ini cuma tempat menarik dan tempat makan yang best di sekitar nilai, sepang dan salak tinggi je ye... jauh-jauh takut tak sempat nak pegi la... maklumlah aku ada kursus seharian... cuma ada lapang petang bawak ke malam je la....

p/s berangan nak bawak anak-anak jalan naik komuter... tak pun makan ice cream kat ice room kan? ;)


11 Luahan Ikhlas:

Zuraidah Butang berkata...

saya duduk sepang..hehe makan la dekat restoren bondi...bebek goreng..sedappp :P

Yuliana Wahit berkata...

hi sis.. yuyu stay JB kat Pasir Gudang.. Sis stay mana??

evangelistaNiL berkata...

NAK IKUT HEHE

Rozita berkata...

tq..bebek tu apa?

Rozita berkata...

jom..leh jadi babysitter...hihi..

Lissa berkata...

tak pernah pergi,so. takde idea lak nak sumbang.hehehe.btw, selamat berkursus kak:P

Rozita berkata...

tq dik! ;)

MOHD HIDAYAT berkata...

Bebek tu itik la kak..hehe

Rozita abd rahman berkata...

akak dah tau dik...eh bukan angsa ke?

MOHD HIDAYAT berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cikguhamzah berkata...

dah sudah ker kursusnya? nak cadang jugak... he he he.......
ari nasi kukus ayam dara... sedap3...
yummyy............. RM5.00 satu... tapi berbaloi sedap
ada blog fasal ni... tp blog org lain... boleh search... :-)