Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 31 Januari 2013

mesyuarat ke pesta membeli ni?

assalamualaikum semua,

hari ni aku berada di wisma belia kuantan sebab ada mesyuarat agong puspanita negeri pahang..

disebabkan pemimpin kami orang yang berjiwa berniaga dan kami pun menyokong sepenuhnya idea beliau nak mendapat duit saku puspanita jabatan kami...maka kami di sini bagi menjaga booth jualan kami....

kami jual apa tau? kami jual kurma, aprikot kering, jus delima, minyak zaitun, madu, cuka epal dan cuka kurma pun ada...kami jual murah-murah je pun...dari harga rm5 hingga rm35

eh ni nak gi mesyuarat agong ke apa ni? hihi...

meh layan gambar pesta jualan sebelum masuk ke mesyuarat pagi tadi...

nasib baik tak bawak duit banyak...banyaknya makanan sedap-sedap nak diborong...serbuk kunyit pun diorang ada jual ko....

p/s mesyuarat puspanita tapi ada gak lelaki menyelit sekali....apa daaa...bagi la can kat orang perempuan ni satu hari buat diorang...

Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best nie

Aziela berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Puspanita? Kementerian Penerangan ek?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg best anum.. ;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak lah kak..negeri pahang.. kitorg jabatan veterinar.

✿A I N A A✿ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha ni nak pergi mmbeli belah ni.... =D

Lina berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eh sy pegi gerai tu td ada member opis beli jus delima n olive oil. Murah jg.