Segmen 2013 | Tambah Trafik Tambah Follower

4:33:00 PTG

assalamualaikum semua,

dah petang-petang ni mood makin merundum sebba gigi makin sakit.... nak makan ubat tapi masih fikirkan adik husna yang menyusu... nak gi cabut gigi pulak TAKUT!!! waaa...camne ni??

last-last kita join segmen la jom...



segmen anjuran blog Hasrul Hassan... senang je... boleh copy paste...hehe...


Blog Cerita Ita adalah merupakan blog gaya hidup, catatan kisah sejarah, kekeluargaan, pelancongan dan perkongsian fakta menarik untuk mengisi ruang masa dalam kehidupan sebagai seorang perempuan bergelar isteri dan dot..dot.... eh bukan la ibu  dan anak. Menjadikan blog www.hasrulhassan.com sebagai blog pendidikan buat blogger, blog ini menampilkan cerita yang berinformasi untuk semua. ini memang real... kalau tak aku tak tepek dia kat bloglist aku tu...

Ingin memeriahkan segmen Tambah Trafik Tambah Follower sebagai usaha untuk perkenalkan blog saya ini kepada rakan blogger lain dan dunia blog Malaysia. Jom join .....



join sebelum dia tutup.... hari ni last ooo.....


p/s karang aku cerita di sebalik WW entry tu ye...tungggu.... 

You Might Also Like

6 Luahan Ikhlas

  1. cik lynn datang dari segmen sama & done follow sini...

    jom jalan2 blog cik lynn =)

    http://lynnlinda.blogspot.com

    BalasPadam
  2. salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
    muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
    jgn lupa follow :) TQ

    BalasPadam
  3. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen)

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    BalasPadam
  4. salam... mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    BalasPadam
  5. As-Salam. Terima kasih kerana kesudian join segmen HH dan undi blog dalam kategori Blog Pendidikan MSMW 2013. Sokongan anda amat HH hargai.

    www.hasrulhassan.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini