Segmen 2013 | Tambah Trafik Tambah Follower - Cerita Ita                                                             Segmen 2013 | Tambah Trafik Tambah Follower Langkau ke kandungan utama

Segmen 2013 | Tambah Trafik Tambah Follower

assalamualaikum semua,

dah petang-petang ni mood makin merundum sebab gigi makin sakit.... nak makan ubat tapi masih fikirkan adik husna yang menyusu... nak gi cabut gigi pulak TAKUT!!! waaa...camne ni??

last-last kita join segmen la jom...



segmen anjuran blog Hasrul Hassan... senang je... boleh copy paste...hehe...


Blog Cerita Ita adalah merupakan blog gaya hidup, catatan kisah sejarah, kekeluargaan, pelancongan dan perkongsian fakta menarik untuk mengisi ruang masa dalam kehidupan sebagai seorang perempuan bergelar isteri dan dot..dot.... eh bukan la ibu  dan anak. Menjadikan blog www.hasrulhassan.com sebagai blog pendidikan buat blogger, blog ini menampilkan cerita yang berinformasi untuk semua. ini memang real... kalau tak aku tak tepek dia kat bloglist aku tu...

Ingin memeriahkan segmen Tambah Trafik Tambah Follower sebagai usaha untuk perkenalkan blog saya ini kepada rakan blogger lain dan dunia blog Malaysia. Jom join .....



join sebelum dia tutup.... hari ni last ooo.....


p/s karang aku cerita di sebalik WW entry tu ye...tungggu.... 

Ulasan

  1. salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
    muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
    jgn lupa follow :) TQ

    BalasPadam
  2. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen)

    Jom follow saya jugak kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

    BalasPadam
  3. As-Salam. Terima kasih kerana kesudian join segmen HH dan undi blog dalam kategori Blog Pendidikan MSMW 2013. Sokongan anda amat HH hargai.

    www.hasrulhassan.com

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :) Link blog tidak dibenarkan sama sekali. Jika ada, komen anda akan dibuang atau ditandakan spam.

Catatan popular daripada blog ini

Beza Pra Sekolah, Tabika Perpaduan, Tabika Kemas, Tadika ?

assalamualaikum semua, aku ingat dulu pernah terima soalan dari blog ni la.. lama dulu.. pasal perbezaan antara Pra Sekolah, Tabika Perpaduan, Tabika Kemas dan jugak Tadika biasa.. memang lama aku menung bila baca soalan tu.. pasal masa tu aku memang tak tau nak jawab apa.. hahaha.. serius ko.. masa tu aku baru je ada anak sorang dan aku hentam je hantar memana ikut kemampuan kami masa tu.. Apa Beza Pra Sekolah, Tabika Perpaduan, Tabika Kemas, Tadika ? memang tak pernah la terfikir pun nak cari info atau nak tanya sapa-sapa pun masa tu.. bila fikir-fikirkan balik terasa jugak masa alahai teruknya kami sebagai ibubapa.. dan kami terasa jugak semakin teruk bila abg long dah masuk 2 tahun kat salah satu tadika swasta ni.. tapi nampaknya kenal huruf pun tak tau.. pengsan aku bila ingat balik.. aku mula fikir mungkin sebab abg long sendiri jenis budak yang ada masalah dyslexia.. tapi minor la.. nanti la aku cerita pasal dyslexia tu.. lepas tu kami buat keputusan pu

"Dia r*gol-r*gol saya..."

assalamualaikum semua, alahai payah betul nak menulis sekarang ni...macam-macam halangan ada.... tapi hari ni nak jugak cari kekuatan nak menulis...sebab apa tau? haaa... cuba tengok tajuk tu haa... pengsan tak kalau baca tajuk tu? kalau korang nak pengsan baca tajuk aku lagi la tau... sebab apa tau? yang sebut tu anak aku....diulangi ANAK AKU ....adoiiii la... apa la nak jadi dengan budak-budak sekarang ni ntah...kecut perut ummi kau dengar ni nak oiiii.... nak tau lanjut? ok meh aku cite... ceritanya gini.... semalam waktu balik keja aku ajak la shah singgah Giant beli barang sikit...dalam perjalanan dari dalam kereta tu biasalah kan kami memang akan pimpin anak-anak jalan sampai masuk dalam... dan kebiasanya bagi anak 4 macam kami ni bahagi-bahagi lah siapa nak pimpin siapa... dan biasanya aku akan dukung adik hadi sambil pimpin kakak husna... yang abg ngah dengan abg long terserah pada shah la pulak.. tapi kalau ikut anak-anak semua nak ummi pimpin... ajer rebeh ba

Rayuan untuk kakak husna..

assalamualaikum semua, aku nak sambung cerita pasal permohonan sekolah kakak husna yang tak berjaya aritu.. ada ke yang berminat nak tau cerita lanjut? kalau takde pun aku saja je la nak kongsikan kot-kot akan ada ibubapa yang mengalami nasib sama macam aku nanti kan... jadinya ini panduan untuk korang yang bakal ada anak berumur 6 tahun akan datang... Rayuan ke Pra Sekolah inilah pra sekolah idaman kakak.. ni namanya mengintai dari celah tingkap.. hehe macam aku ceritakan dalam entri sebelum ni, kakak husna tak berjaya nak dapatkan tempat ke Pra Sekolah di sekolah yang sama dengan abg long.. dan aku pun pergi ke sekolah keesokkan harinya selepas menerima surat penolakan tu.. Usaha merayu untuk prasekolah aku pergi dalam waktu pagi.. waktu orang tengah sibuk nak hantar anak-anak masing-masing ke sekolah.. kalau ikutkan waktu tu memang macam tak berapa sesuai memandangkan cikgu-cikgu sedang agak sibuk menguruskan anak murid masuk ke kelas masing-masing.. belum