Khamis, 3 Januari 2013

Hadiah hari lahir

assalamualaikum semua,


gambar en google

nak kongsikan dengan korang apa aku dapat pada hari lahir sempena hari lahir aku hari ni....


bila korang tengok je gambar tu mesti korang kata....bertuahnya kau ita oiiii....merasa dapat iphone 5.....

pastu mula la ada suara-suara kata.... untung la..... orang dapat hadiah....

pastu ada gak suara halus lagi kata..... eleh...pakai handphone mahal tapi hutang keliling pinggang..... (ada ke?)

tak kisah la korang nak kata apa tapi yang penting aku gumbira....hahaha....


hadiah apa aku dapat pagi ni.... ni haaa la.....



aku pun konpius mana nama betul dia..

Kari kambing RM6

capati  RM1.50 dan kari kambing RM6


makan capati dengan kari kambing kat Restauran Kita.... hahaha.... heaven ko!.....
lagi best dari iphone 5 tau.... lebih lagi leh jadi darah daging....hihi....


p/s tapi kalau dapat Blackberry 10 ok gak....bang....oooo....bang....

11 Luahan Ikhlas:

Azlan Strider berkata...

hehehe...selamat hari jadi..iphone satu hari akan bosan gak..tapi memory pergi makan during birthday akan terpahat selamanya..heheh

Regards,
-Strider-

Hana berkata...

capati ek fames kat sini. Cuba bodek2 sikit. nanti dapat la.hehe

Aziela berkata...

Yang pentingnya ialah ingatan.

P/S : Akak dok KL, kerja KL. Hubby kerja di Padang Lalang/ Tg Api, dok di Kuantan. Di Kg Sg Deraka...terrace house yang baru siap and ada yang dalam construction tu. Masuk kat simpang yg ada signboard tadika Sg Deraka tu lah yang.. hihihihi. Sekolah anak Ita kan? Weekends, sometimes kami di Kuantan, usually ada di Melaka sebab rumah kami di Melaka. KL and Kuantan, rental houses jer. Ha, pening kan?

Rozita Ceritaita berkata...

ok faham...hihi..PJJ kan? so anak2 kat melaka la kan?..

betul tu kak.. yg paling penting ingatan..

Rozita Ceritaita berkata...

tak pasti famous ke tak.. tapi menimbum capati dia ready...hihi.. lupa nak snap.. tapi memang lembut la..sedap sgt...

Rozita Ceritaita berkata...

tq...betul la...memori makan sedap pulak tu...

Unknown berkata...

tapi kalau dapat sungguh telefon tuu best jugak..haahah

Rozita Ceritaita berkata...

betul...betul...betul...hihi...

ariana berkata...

Makan pun sedap jg..tp pandai2 lh ita ambik hati encik hubby, mn tau dpt handphone tu best jugak kan..hehe

Rozita Ceritaita berkata...

hihi... x harap kak...

Aziela berkata...

Er, anak (singular not plural), ada kat PD. Sekolah sana, tingga dengan atok dan nenek. Ha, tambah pening kan...hihihihi