Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 9 Januari 2013

Segmen 2013 | Tambah Trafik Tambah Follower

assalamualaikum semua,

dah petang-petang ni mood makin merundum sebba gigi makin sakit.... nak makan ubat tapi masih fikirkan adik husna yang menyusu... nak gi cabut gigi pulak TAKUT!!! waaa...camne ni??

last-last kita join segmen la jom...



segmen anjuran blog Hasrul Hassan... senang je... boleh copy paste...hehe...


Blog Cerita Ita adalah merupakan blog gaya hidup, catatan kisah sejarah, kekeluargaan, pelancongan dan perkongsian fakta menarik untuk mengisi ruang masa dalam kehidupan sebagai seorang perempuan bergelar isteri dan dot..dot.... eh bukan la ibu  dan anak. Menjadikan blog www.hasrulhassan.com sebagai blog pendidikan buat blogger, blog ini menampilkan cerita yang berinformasi untuk semua. ini memang real... kalau tak aku tak tepek dia kat bloglist aku tu...

Ingin memeriahkan segmen Tambah Trafik Tambah Follower sebagai usaha untuk perkenalkan blog saya ini kepada rakan blogger lain dan dunia blog Malaysia. Jom join .....



join sebelum dia tutup.... hari ni last ooo.....


p/s karang aku cerita di sebalik WW entry tu ye...tungggu.... 
Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom2

::CIK LYNN:: berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik lynn datang dari segmen sama & done follow sini...

jom jalan2 blog cik lynn =)

http://lynnlinda.blogspot.com

Rafique Niihara berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam blogger :) hye hye.... Fik dtg dri segmen yang sama, HasrulHassan, done follow blog awak, jom singgah
muhammadrafik.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html
jgn lupa follow :) TQ

ALS berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah (Siti Hawa Binte Achen)

Jom follow saya jugak kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam... mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/01/tambah-trafik-tambah-follower-2013.html

hasrul hassan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As-Salam. Terima kasih kerana kesudian join segmen HH dan undi blog dalam kategori Blog Pendidikan MSMW 2013. Sokongan anda amat HH hargai.

www.hasrulhassan.com