Follow my blog with Bloglovin

Sabtu, 5 Mac 2011

1st GA from Cik Liz

salam,

aku join contest? aku? hehe...nape tak percaya? contest senang join ler...mekasih kak ieda sudi tag...

contest dia tersangat la senangnya,...cuma tulis pasal blog cik liz ni je...nak follow ke tak ke ikut suka...hehe..bagus kan?

aku nak try copy header tapi tak leh...nak print screen tak penah pandai pun...so aku buat link je la ye cik liz...ampun...aku memang tak tau ni.... sungguh! nanti cik liz buat tutorial camne nak print screen ek...

hadiah
customize full blog + header

menarik tu pasal header dia pun menarik tu...comel dan simple...k aku tag korang semua la yang nak join...
Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Liz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tenkiu 4 join sis... :) gud luck!