Khamis, 31 Mac 2011

Malek Noor diserang sakit jantung ketika bermain bola

salam semua,

tetiba je aku nak cerita pasal artis kan? pelik ke? jangan pelik dulu... artis ni bukan sebarang artis tapi artis yang dah insaf...biasa semua orang cerita keburukan artis je kan..

korang kalau nak tau lanjut pasal cerita dia insaf tu leh baca kat beutifulnara.com

hari ni pulak aku baca paper, dia kena sakit jantung pulak... Malek Noor diserang sakit jantung ketika bermain bola ... kesian kat dia.. tapi kalau korang baca cerita kat link aku kat atas tu mesti kita boleh agak pasal apa dia boleh sakit jantung... sedangkan kita yang makan benda2 biasa je ni pun boleh sakit macam2 inikan pulak yang makan benda2 haram kan... tapi syukur dia dah insaf...alhamdulillah...

semoga ALLAH jauhkan benda2 tak baik ni dari kita semua...amin...

3 Luahan Ikhlas:

Tanpa Nama berkata...

body builder pun leh kene sakit jantung?? ciann...

Rozita Ceritaita berkata...

irwan: dulu dia body builder sekarang ni dia dah bersara seiring dengan usia kan..

Tanpa Nama berkata...

tul2..... kalau dah ditakdirkn sakit tu, tak kire sape pun.....