demo masak Chef Hanieliza

1:58:00 PTG

salam semua,

haa...nak story mory pasal demo masak Chef Hanieliza ni...esok dia buat kat kuantan dari kul 2-4 petang...harus pegi ni...
selalu sangat ada hal yang menghalang...tapi kali dah cakap siap2 dengan shah nak gi...sambil2 tu leh la gi round sekali pesta buku popular kat megamall...dengarnya ada diskaun sampai 70%...best tu...kalau korang yang dok kat tempat lain tu leh la tengok kat SINI jadual dia ye...





jom masak...masak...aku makan je... ;)

You Might Also Like

1 Luahan Ikhlas

  1. mcm bestlah..maybe kalau buat demo kat kl nanti leh gi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini