Selasa, 29 Mac 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong



salam semua,

nak curik masa sikit join segmen dr bangku kosong ni.. kalau nak join jugak meh join kat SINI YE..

kenapa aku suka join segmen BK ni...pasal sejak bulan lepas aku join segmen beliau korang tengok hasilnya ni..


walaupun tak banyak tapi dia antara penyumbang terbesar trafik aku..

tuan tanah suruh cerita apa kepentingan trafik atau pengunjung pada blog aku ni...

ok ni jawapan aku ye...secara ringkas ok... aku rasa sangat perlu ok... kenapa? korang mesti nak tau kan? sebab duit ke... jawapan aku tentulah tidak sebab sepanjang2 aku tepek iklan memacam kat blog ni aku cuma dapat rm1.80 je dari NUFFNANG..dan rm0.99 je dari ADVERTLETS... jadi tentulah bukan kerana duit...

tapi apa maknanya blog kalau takde pembaca kan...

5 Luahan Ikhlas:

mama pipie berkata...

Aktif betul ko berblog skrg ni eh. Yg pentingye ko jgn risau aku tetap setia jd pembaca blog ni

ieda berkata...

amat2 menarik ... mcm nak joint jer .. haa nanti akak nak terjah :)

Rozita berkata...

adak,
sesaje..aku dah stop main game kat fb so blog la pulak ni..hahaha..

kak ieda,
join jgn x join kak ada 200 kosong lg tu..

Axieda'great berkata...

saye datang menaikkan trafik awak.. kita gang biru
huhu

Rozita berkata...

axieda: dah gi blog awak jugak..