Blog Saya Ingin Direview Contest!

1:38:00 PTG

Salam tengahari semua, tetiba lak rasa nak join contest ni...meh kekawan kita join sesama nak? korang leh gi kat blog saya ingin direview tak penah blog ni kena review lagi...harap2 dapat peluang la kan...amin..

You Might Also Like

5 Luahan Ikhlas

  1. OPPSSS.... !! Sepatutnya anda link kan ke blog saya, http://bloguntukdibaca.blogspot.com/2011/03/blog-saya-ingin-direview-contest.html

    bukan link kan ke blog gengblogger.com.... sila betulkan semula k...

    BalasPadam
  2. opssss..dah betulkan mekasih ye..

    BalasPadam
  3. terima kasih ita, dah petang baru sempat BW dan melalui blog ita juga saya masuk contest tu, thanx a million walaupun belum tentu di review.

    BalasPadam
  4. Blog kak Rozita merupakan blog pertama terpilih untuk direview.

    Ini linknya :
    http://bloguntukdibaca.blogspot.com/2011/03/review-1-cerita-ita-rozita.html

    BalasPadam
  5. aizamia3: dah sama2 dpt dah tu...tunggu je reviewnya...

    irwan: toce...toce...i lap u...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini