DI SEBALIK TABIR BLOG - SEGMEN BEN ASHAARI

5:10:00 PTG


salam semua,

sesaje aku nak menjoinkan diri dalam segmen en. ben kita ni jap pepetang ni...wa sudah miss banyak segmen wooo...rugi..rugi...ni pun nak menyempatkan diri sebelum en ben kasi tutup itu penyertaan daa..

dan gambo yang paling menawan kalbu....ecece...perasan lak menawan kan...memula aku nak letak gambar aku sorang2 tapi aiseh...takde la pulak..maklumlah kan, ibu mithali (sambil senyum2 ni)...mesti ada anak dia ni menyebok...


latar belakang ringkas ek?....hmmm...seorang isteri, ada 2 anak...

jumlah follower ada 26 je en. ben...waaaa....

  1. Soalan dari aku :
    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ? aku suka shopping2 maya je....SELALU tau....
    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda : shopping....pengetahuan...update terkini...
    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ? aku suka pegi blog ni, dia tak update hari2 tapi kalau dia update aku mesti pegi...cubalah singgah...

You Might Also Like

13 Luahan Ikhlas

  1. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    BalasPadam
  2. Salam ..
    singgah sini ... :)

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  3. cik sue dtg ziarah n follow.... :D

    BalasPadam
  4. lagi best blog sbb leh join contest...hahaha

    BalasPadam
  5. salam

    singgah dari blog abg Ben..

    http://heandsheloves.blogspot.com/
    jom la singga juga key..

    BalasPadam
  6. keep blogging yaww :)

    BalasPadam
  7. buang mase
    spotcheck dari BA sambil promote blog
    votelah saye di

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

    salam kenal and thanks

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen abg ben
    salam perkenalan..

    BalasPadam
  9. pinky momma dtg melawat dr blog abg ben..

    terus folo support kamu mama!
    support..support =)

    stay tune wif me..more make up tips & shawl tuto at my side bar.
    jom join jom..

    BalasPadam
  10. salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
    ~~~>>>rizaros.blogspot.com

    BalasPadam
  11. rajinnya join segmen En. Ben...
    ngee...semoga terus maju jaya dalam dunia blog...

    BalasPadam
  12. salam perkenalan...
    datang dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. "nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini