akhirnya aku dah tau....

5:07:00 PTG

salam,

ye...akhirnya aku dah tau dan dah pandai guna tau....

korang nak tau apa? butang print screen kat keyboard ni haa...hahaha...kelakar kan?

baru je nak belajar guna ni....korang yg masih tak tau guna cam aku leh belajar kat SINI ...

yg dah tau tu duduk diam2 ok...

ok kita cuba try test tengok.....

yg ni pakai photoscape


yg ni lak aku cuba pakai print screen biasa...


menjadik kan?...huhu tak sesia belajar...selama ni aku ingat benda tu x leh berfungsi...adeh...sekali aku yg x pandai daaa.....

You Might Also Like

2 Luahan Ikhlas

  1. dulu akak pun x tahu tapi di ajar oleh adik mama Gee .. :)) best kan kalau kita dpt belajar yg baru :)

    BalasPadam
  2. tahniah...and nice for sharing

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini