Isnin, 28 Mac 2011

GEGAR BLOGGER BARU : BEN ASHAARI

salam semua,

nak join segmen en ben kita ni lagi...

dia kata blogger baru je.. tapi dia ada sambung lagi ayat tu... nak yg ada follower bawah 500 je... of course la aku termasuk senarai dan rasa terpanggil kan... sesapa lagi masuk kategori aku... mari menjoinkan diri kat SINI ye...

ok...kita tengok apa dia nak ok...

dia suruh cari gambar memana dan tepek kat sini...


dan storynya kat SINI ye...

kenapa aku pilih gambar ni...pasal kat entry ni aku tau nama ben tu nama sebenar ben ashaari tu... aku ingat dia saje letak nama glamer je...

kenapa aku jadi blogger?

memula aku buat blog dulu pasal aku suka menulis...semua aku tulis ok.. sampai sapa aku call tiap bulan pun aku tulis... last2 aku tulis diary.. ciss ni masa cintan cintun x jadi dulu la... pastu aku sibuk lak nak tulis pasal anak aku..ye la excited dapat anak.. ditambah lak duduk jauh dengan husband... lagi la..layan la dengan blog akhirnya.... pastu cam ketagih la pulak.. eh ye ke?

blog yg aku masuk ari2? aiseh..asyik tanya soklan sama je setiap segmen? apa rasional dia ek? ok aku jawab la juga... buat masa skrg ni blog en ben la..

18 Luahan Ikhlas:

Unknown berkata...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu Caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Browacana berkata...

sharing is good in bloggers world...:) Salam kenalan....

NiSha berkata...

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

Izamir Ridzwan berkata...

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

lenloy berkata...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

Unknown berkata...

singgah sini ^_^

duniaanita74.blogspot.com berkata...

salam singgah...ita dah flow...ita..(sama nama lah)..ita aje...kalu ita sudi flow lah ita balik....salam perkenalan

http://duniaanita74.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

singgah c ney jgak..;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Cik Cempaka berkata...

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

fashah84 berkata...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

nadiem sharmz berkata...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

solomolo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana berkata...

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben.. ^^

Pak Aji berkata...

salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

Cikin berkata...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Prince berkata...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?