Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 15 Mac 2011

akhirnya aku dah tau....

salam,

ye...akhirnya aku dah tau dan dah pandai guna tau....

korang nak tau apa? butang print screen kat keyboard ni haa...hahaha...kelakar kan?

baru je nak belajar guna ni....korang yg masih tak tau guna cam aku leh belajar kat SINI ...

yg dah tau tu duduk diam2 ok...

ok kita cuba try test tengok.....

yg ni pakai photoscape


yg ni lak aku cuba pakai print screen biasa...


menjadik kan?...huhu tak sesia belajar...selama ni aku ingat benda tu x leh berfungsi...adeh...sekali aku yg x pandai daaa..... Cerita menarik lain
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu akak pun x tahu tapi di ajar oleh adik mama Gee .. :)) best kan kalau kita dpt belajar yg baru :)

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah...and nice for sharing