Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 1 Mac 2011

bikin wa pengsan...

salam semua,

mau pengsan tapi nak ada bantal dulu...aci tak?

huhu...sebenornya nak cite sal blog orang ni...jap tadi tengok dia update...serius ko setiap kali aku baca entry baru kat blog dia mesti ngences (bahasa org jawa ni, menitis air liur maknanya) punya la....wah....cam sedap je kan....nak aje aku order terus...tapi bila pikir2 pulus...tak jadi lak....waaaa...tolongilah daku......

ni blog dia.. http://fadrizals-cakes.blogspot.com

kalau korang berani klik la...

tengok korang ngences tak pulak....? Cerita menarik lain
This entry was posted in ,

1 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak dah biasa orde kek dgn dia nie .. anak2 nyer bday dah 3 kali order cake dgn dia ..
sedapp dan puas hati .. walau pun kek skrg nie mahal2 kan huhuhu