Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 4 Mac 2011

Cameron Highlands Part 1 Rumah Peranginan Persekutuan

Salam semua,

ni entry untuk tebus hutang, aku nak cite pasal percutian kami ke Cameron Highlands baru ni...
best woo...cam nak pegi lagi tu...aku dgn shah siap dah cadang nak gi hujung2 minggu je, tidur semalam je...aci tak? hehehe...dari kuantan tak jauh pun dalam 5-6 jam je...leh aa..jalan pun dah tau kan...

kali ni aku nak cite sal Rumah Peranginan Persekutuan Cameron Highlands...alhamdulillah aku sangat2 bersyukur dapat jadi kakitangan kerajaan dan dapat peluang bercuti dengan kadar yang sangat murah...sewa bilik dia cuma RM25 je semalam, kami ambik 2 malam kena la RM50 dan tanpa bayaran deposit...

bilik dia tersangat la luas, sampai aku boleh lari2 berkejaran dengan anak2 aku kat dalam tu...

korang layan la gambar bwh ni ye...



nampak tak gambar atas tu...haaa..kan aku kata anak aku leh lari2 dalam tu...aku tak tipu kan?
yang bawah tu taman permainan kat dlm tu...best ni abg long suka tapi dia boring sikit pasal asyik kena tunggu hujan teduh je...gambar bawah tu gak aku nak tunjuk bilik kami tu..diorang bg bilik tepi sekali...permandangan tak bape ok..tengok org buat penolakan bukit kat sebelah, dan tengok org renovate rumah kat depan..tapi ok la...sejuk je...

korang mesti pelik kan camne nak tidur katil kecik tu...mana muat kan...?

memula kami bukak tilam angin kami, last2 kami dapat idea buat katil kecik..nampak tak kusi belang2 kat hujung bilik tu...dia ada 2 bijik, sekali kami cantum jadi katil kecik...hehehe...sangat sesuai untuk abg long...dan paling penting dia sangat suka ok...bila malam je request buat rumah abg long...bagus tak idea kami? Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ita .. dulu ada cikmot buat review pasal umah persekutuan nie .. di CH .. cantik yaa tmpt dia :)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada lg komen tak berjawab...hehe.. mmg cantik kak... berbaloi bayar murah.. hehe.. thn depan kena gi lagi..tp kena booking setahun la...

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok la tu. syok.

Tanpa Nama berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok la tu.