Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 1 Mac 2011

contest?

salam semua,

sihat ke hari ni?....aku nak senyum je hari ni pasal bos aku bg markah cemerlang kat prestasi aku...hehehe...mekasih bos...

sempena tahun yang agak baik dalam segala-galanya tahun lepas aku ingat nak buat contest la...
amacam ok tak? bukan yang susah-susah pun..yang simple-simple je...cabut cabutan ke kan? best tak? nanti-nanti la ye...akan ku fikirkan...tarikh dah dapat dah...tapi nanti aku bagitau ek bila...tapi bukan dalam masa terdekat ni ler...banyak noo benda nak kena settle ni...

best ye kalau buat benda-benda camni ada penaja nak taja.....eh ada ke? hehehe...perasan je tu...yg ngikut pun tak sampai 30 orang kan....tapi aku sebenornya nak bagi penghargaan kat kawan-kawan yang sudi baca celoteh aku selama ni....sangat sayang kat korang tau! (jgn bgtau shah lak, nanti dia jeles)...

hadiah? adalah sikit tak la best mana pun....jgn la ada yg harap aku nak bagi keta sebijik ke (ceh cam ABH lak kan)....apa pun....tuuuungguuuuu..... Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat senang2 tau ... ekekke
x sabar akak nak joint :)