Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 18 Mac 2011

demo masak Chef Hanieliza

salam semua,

haa...nak story mory pasal demo masak Chef Hanieliza ni...esok dia buat kat kuantan dari kul 2-4 petang...harus pegi ni...
selalu sangat ada hal yang menghalang...tapi kali dah cakap siap2 dengan shah nak gi...sambil2 tu leh la gi round sekali pesta buku popular kat megamall...dengarnya ada diskaun sampai 70%...best tu...kalau korang yang dok kat tempat lain tu leh la tengok kat SINI jadual dia ye...





jom masak...masak...aku makan je... ;) Cerita menarik lain

1 Luahan Ikhlas:

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm bestlah..maybe kalau buat demo kat kl nanti leh gi