Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 28 Mac 2011

GEGAR BLOGGER BARU : BEN ASHAARI

salam semua,

nak join segmen en ben kita ni lagi...

dia kata blogger baru je.. tapi dia ada sambung lagi ayat tu... nak yg ada follower bawah 500 je... of course la aku termasuk senarai dan rasa terpanggil kan... sesapa lagi masuk kategori aku... mari menjoinkan diri kat SINI ye...

ok...kita tengok apa dia nak ok...

dia suruh cari gambar memana dan tepek kat sini...


dan storynya kat SINI ye...

kenapa aku pilih gambar ni...pasal kat entry ni aku tau nama ben tu nama sebenar ben ashaari tu... aku ingat dia saje letak nama glamer je...

kenapa aku jadi blogger?

memula aku buat blog dulu pasal aku suka menulis...semua aku tulis ok.. sampai sapa aku call tiap bulan pun aku tulis... last2 aku tulis diary.. ciss ni masa cintan cintun x jadi dulu la... pastu aku sibuk lak nak tulis pasal anak aku..ye la excited dapat anak.. ditambah lak duduk jauh dengan husband... lagi la..layan la dengan blog akhirnya.... pastu cam ketagih la pulak.. eh ye ke?

blog yg aku masuk ari2? aiseh..asyik tanya soklan sama je setiap segmen? apa rasional dia ek? ok aku jawab la juga... buat masa skrg ni blog en ben la.. Cerita menarik lain

18 Luahan Ikhlas:

fahmie firas berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Pembawa_Wacana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sharing is good in bloggers world...:) Salam kenalan....

NiSha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

Izamir Ridzwan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam.. datang dari blog BA..

Jemput ke blog saya

www.izamirridzwan.com

lenloy berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

MyMye MyMya berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah sini ^_^

anitadiana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam singgah...ita dah flow...ita..(sama nama lah)..ita aje...kalu ita sudi flow lah ita balik....salam perkenalan

http://duniaanita74.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah c ney jgak..;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

cEmpAkA BirU berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

fashah84 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

nadiemsharmz berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

solo molo berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben.. ^^

Fuuyooh berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

Cikin berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

pRiNCe berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?