Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 11 Mac 2011

jangan dekat dengan pantai ni...

salam,

sila jauhi pantai2 ni untuk keselamatan anda ye.....



tadi aku terbaca kat tv3 ni haa....sempat lagi ko nak update kat blog....ye la kan...kot2 la kekawan tak tau kan....semoga dapat menghidarkan apa2 musibah yg tak diingini...insyallah...

so kekawan laut bergelora dan paras air lebih tinggi akan dijangkakan berlaku di pantai sekitar labuan dan sabah dari jam 6 petang ni hingga 12 tengah malam ni...dan dinasihatkan tidak berada berhampiran kawasan yang dinyatakan....

kalau yg berumah tepi pantai tu takleh la nak buat apa kan? pepatah pun dah cakap kalau takut dilambung ombak jangan berumah di tepi pantai...apa pulak gi pepatah pulak daa...ok apa pun jauhi pantai2 ini ok! Cerita menarik lain
This entry was posted in

3 Luahan Ikhlas:

Ozzy Choc D'Luscious berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wakakkaka ni macam baru jatuh cinta sekali lagi ngan blog je nih!

ieda berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

insyaallah amaran ini semua utk ingatan bersama .. baru plan2 nak ke TC mlm nie .. kita tgk mcm mana ..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

faiz: hehe...camtu la gamaknya..tp nak update masa cuti still payah lg la..
kak ieda: akak gi ke..hish x yah la kak...sy pun x berani nak keluar ke pantai ni..semalam pun tengok ombak still besar lg..