Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 24 Mac 2011

legend resort cherating lagi..

salam semua,

masa aku update entry ni shah dah muncung...kalau dah ngadap laptop mesti lama..huhu..jap je bang..nak tunaikan janji kat blog ni jap jer...hehe..ye ke..sempat lg jalan2 kat blog org lagi tu...

k nak sambung entry bergambar kat legend lagi ni...

ni gambar bilik dia..


katil dia besar..puas hati..aku siap leh guling2 dengan anak2 atas katil ni..besar dr katil puspanitapuri dulu...bilik pun leh tahan..siap ada balkoni hadap ke laut tapi cettt mentang la aku ni dpt kupon free diorang bg hadap ke dewan tu haa..nampak pool sipi2 je bila dok kat balkoni tu haa...

aku sampai sini tadi kul 6..lepas check in tadi bantai nasi arab tapau dr sungai isap tadi..lapor woi...dah tu kami gi teman abg long mandi pool jap..penakut budak ni..gambar aiseh dlm dslr la..kalau dlm phone senang aku upload sikit leh main pakai gigi2 je dengan laptop...

apa lagi yg aku suka pasal legend ni ye..ada bath tub..leh berendam lelama...nak mandikan anak pun senang..tapi satu je la..tandas dia tu xde hos..susah woo kalau anak berak...terus mak bapak jadi kreatip..

tapi terpaling suka pasla tenet free la kan..WIFI ada beb..x yah nak cucuk wayar bagai...k sambung esok lak ye..shah dah jeling2 tu haaa...gua nak honey mooony dulu ni...ahaksss...anak2 dah tidur la katakan.... Cerita menarik lain
This entry was posted in

4 Luahan Ikhlas:

fashah84 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

slmt berhoney moon kak...:-)

ariana's berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah..bestnya orang second honeymoon yek..Selamat berbahagia selalu:) sori ganggu..Akak nak tag Ita contest ni..kalau berminat..jom..
http://ihaveyou0801.blogspot.com/2011/03/kami-sweet-contest-1st-contest-by-me.html

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fashah,

selamat...selamat...hehehe

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kak ariana,

best kak...hahaha...lagi best bila anak2 tidur lena...ahaks..