Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 24 Mac 2011

legend resort cherating

salam,

sebenarnya nak bg tau aku cuti ni nak mengunakan peluang kupon percuma legend yg aku dpt lepas berjam dengar taklimat pelaburan dengan legend holiday aritu...

kupon dia tamat esok jadi kami book hari ni la kan...esok leh terus cabut balik kg...

cite sal legend holiday ni..puas diorang pujuk kami join jadi member tapi aku bukan tak mau join tau..tapi bila kira2 setahun bape kali je aku gi jejalan...kalau ada pun yg bajet punya ada la...tak berbaloi ok..

last2 aku dengar pun pasal nak kupon ni je...penginapan percuma 1 mlm..ok la tu kan..?

ada satu lagi...damai lumut ada call gak..simpan thn depan aci tak?

p/s memalam ke esok ke aku akan update cite legend ni k..edisi bergambar punya... Cerita menarik lain
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

Wahida Nasution Thakhrim berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

snap gambar banyak2 yea akak.. saya tag akak untuk join contest ni..
http://wahidathakhrim.blogspot.com/2011/03/contest-kami-fotogenik.html

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahida,
insyallah ambik gambar musti tp nak upload tu yg bercinta...contest? mekasih..insyallah kalau sempat akak join ye..