Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 31 Mac 2011

Malek Noor diserang sakit jantung ketika bermain bola

salam semua,

tetiba je aku nak cerita pasal artis kan? pelik ke? jangan pelik dulu... artis ni bukan sebarang artis tapi artis yang dah insaf...biasa semua orang cerita keburukan artis je kan..

korang kalau nak tau lanjut pasal cerita dia insaf tu leh baca kat beutifulnara.com

hari ni pulak aku baca paper, dia kena sakit jantung pulak... Malek Noor diserang sakit jantung ketika bermain bola ... kesian kat dia.. tapi kalau korang baca cerita kat link aku kat atas tu mesti kita boleh agak pasal apa dia boleh sakit jantung... sedangkan kita yang makan benda2 biasa je ni pun boleh sakit macam2 inikan pulak yang makan benda2 haram kan... tapi syukur dia dah insaf...alhamdulillah...

semoga ALLAH jauhkan benda2 tak baik ni dari kita semua...amin... Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

irwan norasyraf berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

body builder pun leh kene sakit jantung?? ciann...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

irwan: dulu dia body builder sekarang ni dia dah bersara seiring dengan usia kan..

irwan norasyraf berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tul2..... kalau dah ditakdirkn sakit tu, tak kire sape pun.....