Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 18 Mac 2011

nak sikit ke? mana boleh....

salam semua,

sorry la semalam x sempat nak update ye...aku kuar umah pepagi lagi...sebelum subuh ko...kami gerak dari rumah kul 4.30 pg untuk ke subang jaya semalam...ada seminar kat holiday villa....

ok leh ye...aku nak gi program baca yassin jap kat sebelah....sebelum tu layan gambar ni ye....

kotak dia....

ni lak isi dalam dia.....


amacam sedap tak? memang sedap ko...tak sesia aku beli dah bawak balik kuantan....

diorang sekarang ni ada promotion tau...diskaun separuh harga 50% tu....harga biasa rm9.00 satu slice..so semalam aku bayar dua ni rm9.55 termasuk tax...

sedap ko...yg ada kiwi tu cheese fudge di...sedap base dia ada kacang2....yg ada strawberry tu cake of the month dia...rasa? macam indulgence secret recipe je cuma kurang manis sikit....korang nak try gi la kat Palm Terrace kat Holiday Villa Subang.... Cerita menarik lain
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

ariana's berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peminat kek ke Ita? sapa x minat kan..:)

Ila berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam best jer tp jauhlah plak nak beli