Follow my blog with Bloglovin

Selasa, 22 Mac 2011

rimasnya bila ada lagu2...

salam,

entry ni bukan nak kacau korang punya kebebasan...ataupun nak jaga kain sapa yg carik ke tak ke ye....

sebenarnya aku cuma nak luahkan rasa hati je...

aku rimas la bila jalan2 ke blog orang pastu diorang ada lak pasang lagu2 background kan.....kena lagu2 yg aku minat ok la lagi...lagu2 syahdu ke tangkap leleh ke...tapi bila kena lagu2 tetiba je kuat....hah....ambik ko...boss aku kat sebelah pun boleh dengar tau....sakit telinga ni haa...terus aku tutup la kan...tak sempat nak menjenguk pun lagi....

ni pengalaman aku la kan...orang lain aku x tau...tapi aku memang cukup rimas...

dulu2...diulangi...dedulu memang aku ada pasang lagu gak..lagu sapa tu Adi Putra...yg cite tanggang tu...masa aku minat la kan...last2 aku pikir lak...sapa yg nak baca blog aku ni? aku sendiri ke orang lain? kalau org tu anti giler dengan Adi Putra camne? mesti dia tutup terus kan....aiseh...camne tu...sudahnya aku jadi la blogger syok sendiri....tulis sorang2 baca pun sorang2 gak.....

korang rasa camne? Cerita menarik lain
This entry was posted in

2 Luahan Ikhlas:

Eyqasara berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blog eyqa pun ade lagu... tapi eyqa akan pasang lagu yang tenang je.. hihihi...

Mila@Rimbun berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bila ada lagu normally agak lambat.. buffer lama skit, itu yg kekadang putus asa.. tutup je terus