Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 10 Mac 2011

Saman PDRM : last day!

salam semua,

korang tau tak hari ni hari last untuk bayar saman2 tertunggak PDRM yg dok sibuk2 kat tv dan suratkhabar tu...

tapi kan..bila tengok tv3 semalam..diorang cakap x leh bayar pasal line tak ok dan beratur panjang...dan masalah ni bukan dalam 2 minggu penyambungan ni je tp mmg dah lama dah jadi camni...

abis tu camne orang nak bayar ek?

dah tu kat tv tu ada lak berita sekerat2 kat bawah2 tu kan....dia kata anda boleh membayar saman PDRM melalui online...tapi kan dah bape hari ni aku nak try masuk...tapi dia asyik kuar camni je....

Dear valued user,
The Government agency's servers are experiencing difficulties at the moment.
MyEG have highlighted the matter to the relevant authority and should be resolved soon.
We apologise for the inconvenience caused.



camne nak tolong tu ye? nak check pun x leh lagi nak bayar kan? Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

shah-kayrul berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ntah2 hapa2 la web site tue..kayrul pun dah cuba banyak kali tapi tetap tak boleh gak...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

shah-kayrul: tu la kan...kalau ada saman pun pasrah je la kena blacklist..