Follow my blog with Bloglovin

Jumaat, 11 Mac 2011

Terima kasih daun keladi...: Part 1

salam semua,

baru je sempat nak menyinggah ni...tadi pagi ada meeting puspanita...cam aktip je kan? tapi benornya nak kejor kan door gift tapi tup2 pengerusi kata tahun ni kita belajar berhemat lak...dorg bagi pen jek...aiseh...pen pun jadi ler kan...

sebenarnya entry ni untuk ucpan jutaan terima kasih buat adik irwan norasraf atas kesudian dia nak review blog akak yg tak seberapa ni...waaaaaaa sungguh terharu tau....mekasih la bebanyak....jadi yg pertama lak tu...

aku tak pandai nak buat print screen bagai tu...buat pun tak penah jadi....
jadi korang tengok kat SINI sendiri la ye....

tak penah org buat review pun sebelum ni...org tak sampai hati kot...
segala komen membina ko tu akak terima dengan baik dik...

1. shoutbox tu...akak penah letak dulu..tak daya dah nak layan iklan tah apa2 tah...tu yg akak buang tu...ko tgk entry ni..
2. gambar 3 yg terlebih tu ye....haaa..yg tu akak drag dr atas tu aaa..pastu tepek kat tepi..tak sempat nak tuko gambar lain..nenanti la akak buat ye..

apa pun akak hargai masa yg ko sumbangkan utk akak ye dik irwan..jasamu kukenang.... Cerita menarik lain

3 Luahan Ikhlas:

irwan norasyraf berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sesama.. pasal shoutbox tu, oyeke... so akak jd mangsa iklan la nih, haha... sebaik sy tak kene lagi... huhu..
klu akak nk cuba yg prinscreen tu, akak leh download software Photoscape.. senang je guna k... =D

Faztee Danisha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

permulaan yg baikkn..bila ade org sudi review blog kita..tu yg smngt nk bloging lg nieh

aizamia3 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrat k.ita...
terima kasih jugak pada akk sebab blog saya juga akan direview... mmg rezeki berganda2 kali ni... tq sis...