Menang Giveaway dari Blog Mamapipie

11:52:00 PTG

Menang Giveaway dari Blog Mamapipie


Assalamualaikum semua,  hari ni aku sibuk sikit.. dah malam baru nak tulis satu entri blog.. pagi tadi ke Labis sampai petang sebab kerja.. tapi dalam perjalanan dapat khabar gembira.. aku menang giveaway dari Blog Mamapipie.. yeay! 

Menang Giveaway dari Blog Mamapipie


Kenapa gembira sangat kan?  eh tentulah.. sebab aku ni jarang sertai contest atau peraduan apa pun.. sekali join dan ada rezeki menang pulak.. maunya tak seronok.. kan best tu.. alhamdulillah siapa sangka kan..?


Lepas ni kita tunggu mamapipie pos hadiahnya dan nanti kita up entri blog satu kali ya.. excited betul! Korang tunggu tau.. eh lupa terima kasih mamapipie sebab rajin buat contest dan bagi peluang ceritaita menang..  terima kasih kat korang yang doakan jugak tau.. 

eh lupa mamapipie ada buat contest lain jugak tu.. rajin-rajinlah pergi la blog dia ya..  good luck! 


Ceritaita



You Might Also Like

7 Luahan Ikhlas

  1. tahniah ita. rezeki tak penah salah alamat. tunggu korang bg detail baru nak pos hadiah hihi

    BalasPadam
  2. Tahniah Ita...rezeki tahun baru tu kan...

    BalasPadam
  3. Tahniah Dr..Betul tu, excited tau bila menang apa2 contest yang joint. Macam saya ni sama la, susah nak menang. Eiii gewam je kdg tu. haha..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini