SHOPEEPAY DAY KEMBALI DENGAN PULANGAN TUNAI MENARIK!

10:45:00 PTG

SHOPEEPAY DAY KEMBALI DENGAN PULANGAN TUNAI MENARIK! 


Assalamualaikum semua, korang nak terima lebih ganjaran dengan Shopee pada ShopeePay Day yang akan berlangsung pada 1 Mac 2022.


SHOPEEPAY DAY KEMBALI DENGAN PULANGAN TUNAI MENARIK! 



Terhad untuk satu hari, pengguna ShopeePay boleh menikmati 12% pulangan tunai syiling apabila mereka melakukan pembayaran minimum RM25 luar talian dengan ShopeePay di kedai-kedai seperti Ninjaz, Tiger Sugar, GSC, Hometown Hainan Coffee, Ninso, dan banyak lagi. 


SHOPEEPAY DAY KEMBALI DENGAN PULANGAN TUNAI MENARIK! 



ShopeePay juga menawarkan pulangan tunai 100% bagi baucar 1 Sen ShopeePay. Baucar-baucar ini boleh didapati pada ikon ShopeePay Near Me di dalam aplikasi Shopee.


Shopee 1 sen



Pulangan tunai 100% ini akan berlangsung buat masa terhad dari jam 12 pagi sehingga 2 pagi dan dari 12 tengah hari sehingga 2 petang pada 1 Mac 2022. Jenama-jenama yang mengambil bahagian termasuklah; CU Malaysia, Sangkaya, Black Whale, Lotus’s, MR. DIY, Econsave, Guardian, KK Mart, FamilyMart, myNEWS, Eco-Shop, MR Dollar, Hero Market, Dao Desserts, A&W, dan Dunkin Donuts. 


Brand yang terlibat



Selain tawaran pulangan tunai, ShopeePay juga menawarkan ganjaran sehingga 39,393 syiling Shopee kepada pengguna apabila mereka menambah nilai minimum RM30 ke dalam e-dompet pada 1 Mac 2022.


Tambah nilai Shopee



Tambahan, sepanjang tempoh ini, ShopeePay juga bakal memberikan potongan 50% tanpa sebarang perbelanjaan minimum, terhad kepada RM5 bagi pengguna telekomunikasi untuk baucar tambah nilai dan potongan 20% tanpa sebarang perbelanjaan minimum, terhad kepada RM4 bagi setiap pembayaran bil menggunakan ShopeePay. 


Berita baik bagi penggemar makanan, anda juga kini boleh menikmati tawaran istimewa ShopeeFood yang kini beroperasi di Johor Bahru. Jangan lepaskan peluang untuk menikmati Promosi Super sehingga potongan 50% ketika melakukan pesanan. 


Untuk maklumat lanjut mengenai ShopeePay Day 1 Mac, layari, https://shopee.com.my/m/shopeepayday.


Tertakluk kepada terma & syarat. 


Ceritaita




You Might Also Like

5 Luahan Ikhlas

  1. Perghhh chart lama belum clear ni, dah masuk sale baru, aje gilerrr hahahaha

    BalasPadam
  2. Kak Sue sama macam Sis Lin jugak.. hahaha..

    BalasPadam
  3. ada cashback tu yg paling aku suka ta

    BalasPadam
  4. terlepas...mujur takde apa yg nak dibeli

    BalasPadam
  5. puas shopping kali ni. kt dlm cart tu pun byk lagi haha

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini