Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 12 Disember 2012

Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

STICKY POST (CERITA MELEKAT SAMPAI 3 JANUARI 2013) 

Untuk cerita terkini.... scroll di bawah ok....


salam sejahtera semua,

bismillahirahmanirahim...

ingat entry ini hari tu?

Sini Semua... Cerita Ita nak bagi hadiah la! 

haaa... ini kesinambungannya...
macam gigil la pulak bila nak menulis entry untuk contest pertama Cerita Ita ni....
tak sangka pulak aku sejak dari entry pertama yang dikeluarkan pada 11/12/2008 terus blog ini bertapak kat sini.... kejap rajin kejap malas nak update...

dan akhirnya dah 5 tahun!


alhamdulillah tahniah ita!
dan tak lupa juga ucapan terima kasih kat kawan-kawan, blogger-blogger dan follower-follower yang sudi baca blog ini dan juga yang rajin sangat bagi komen... aku sangat menghargainya...

ada 2 benda yang penting kena celebrate hari ni... Pertama :  Selamat Hari Lahir Sayang buat Husna dan Kedua : Kelahiran Blog ni 5 tahun yang lepas..

di bawah ni aku senaraikan entry terbaik yang aku pernah buat...ini terbaik yang aku rasa la...tapi jangan risau nak jenguk entry-entry lain yang tak kurang juga eloknya...

1. Resepi Durian Crepe - entry terhangat masa kini.. 
2. Doa dan petua untuk tambah susu ibu 
3. Pernikahan dalam bulan Islam

dan sempena menyambut 5 tahun ni aku nak buat contest senang-senang je pun....
hadiah pun takde la grand mana pun... tapi kot-kot la ada yang teringin nak sponsor hadiah grand-grand tu bagitau je la ye.... jangan sesegan...

memula kita tampal banner ni....

pasal nak raikan husna gak..jadikan dia model sambilan...

wow kelas ko ita ada banner tu....hihi...


ok kita cerita syarat pertandingan pulak ye.... baca di bawah ni...



Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

Syarat-syarat penyertaan:
1.      Mesti follow blog Cerita Ita dan like fanpage Cerita Ita di facebook. - tak wajib
2.    Mesti ada blog dan buat entry tentang Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun! dan letak kat komen link dia. - wajib
3.     Tolong promote tentang contest ni dengan kawan-kawan di mana-mana saja. – tak wajib

Syarat tambahan :
1.     Setiap komen mesti sampai sebelum jam 12 tengahmalam Jumaat  4/1/2013.


ala kacang je tu kan?
dah settle semua?


eh lupa pulak....kita cerita pasal hadiah pulak... (sesaje buat lupa je pun..hihi...)..disebabkan ada 2 hari yang penting untuk disambut...maka Cerita Ita dengan murah hatinya nak taja hadiah kecil-kecilan ni...


hadiahnya adalah 5 pemenang bertuah yang dipilih secara rawak akan memenangi kupon ini.....



dan 5 pemenang bertuah yang lain akan dapat kupon yang ni pulak....




best tak?


apaaaaa? tak cukup best? beli sendiri ok...hahaha....


lupa pulak tarikh tutup penyertaan sehingga tarikh lahir aku tahun depan... 3 Januari 2013 ok... atau kalau tuan rumah ni baik hati nak lanjutkan lagi akan diberitahu kemudian nanti... dan tarikh pengumuman pemenang pun akan diberitahu selewat-lewatnya akhir Januari 2013....
apa pun... terima kasih kerana singgah di blog tak seberapa ni....

p/s sesiapa yang suka makan mesti kena join ok... sesiapa yang tak suka makan pun tak pe... join je kalau dapat bagi kat orang lain kenyang...senang kan...?

Senarai Peserta :

        2. IZAN MAMA MIA
                4. NURYUMMYCOKLET
           5. SYUHADA SALLEH
 6. YAYA'S BLOG
7. MUNIERA
Cerita menarik lain

21 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

all the best

abah khalisha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekejap je dah besar..good luck ya

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ita, aku dah join tau.. ini link dia
http://mama-syafi.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

sori ita, terlambat plak nak join

izan mama mia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hr lahir yer..wah dah 5 thn blog ini yaa..tahniah,...
In Sha Allah nnt saya joint di blog GA saya... salam kenal yer :)

izan mama mia berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

saya joint juga..

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq.. jom join..

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq..jom join...

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq adak!

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq izan!

Miss Yanaa berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy join :) Ty invite !

http://missyanaa.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq yana!

NURYUMMYCOKLET berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html...dngan pantas kilat..saya join..hehheeh :-)

ishy77 berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

:)) nak join jgk lah..hehe

Syuhada Salleh berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam..syu join.
http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html
tq

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq nur!

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jemput-jemput..

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq syu!

Yaya Hatsumi berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

Join :D

Munira berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Me Join :-D
http://ieranie80.blogspot.com/2013/01/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Global Az Collection II berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam all...
Jom singgah blog saya...newbie dalam berbloging hehehe..saya dah fpllow awk ye..Thanx... http://globalazcollection.blogspot.my/ Thanx for ur support dearies...