Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

8:00:00 PG

STICKY POST (CERITA MELEKAT SAMPAI 3 JANUARI 2013) 

Untuk cerita terkini.... scroll di bawah ok....


salam sejahtera semua,

bismillahirahmanirahim...

ingat entry ini hari tu?

Sini Semua... Cerita Ita nak bagi hadiah la! 

haaa... ini kesinambungannya...
macam gigil la pulak bila nak menulis entry untuk contest pertama Cerita Ita ni....
tak sangka pulak aku sejak dari entry pertama yang dikeluarkan pada 11/12/2008 terus blog ini bertapak kat sini.... kejap rajin kejap malas nak update...

dan akhirnya dah 5 tahun!


alhamdulillah tahniah ita!
dan tak lupa juga ucapan terima kasih kat kawan-kawan, blogger-blogger dan follower-follower yang sudi baca blog ini dan juga yang rajin sangat bagi komen... aku sangat menghargainya...

ada 2 benda yang penting kena celebrate hari ni... Pertama :  Selamat Hari Lahir Sayang buat Husna dan Kedua : Kelahiran Blog ni 5 tahun yang lepas..

di bawah ni aku senaraikan entry terbaik yang aku pernah buat...ini terbaik yang aku rasa la...tapi jangan risau nak jenguk entry-entry lain yang tak kurang juga eloknya...

1. Resepi Durian Crepe - entry terhangat masa kini.. 
2. Doa dan petua untuk tambah susu ibu 
3. Pernikahan dalam bulan Islam

dan sempena menyambut 5 tahun ni aku nak buat contest senang-senang je pun....
hadiah pun takde la grand mana pun... tapi kot-kot la ada yang teringin nak sponsor hadiah grand-grand tu bagitau je la ye.... jangan sesegan...

memula kita tampal banner ni....

pasal nak raikan husna gak..jadikan dia model sambilan...

wow kelas ko ita ada banner tu....hihi...


ok kita cerita syarat pertandingan pulak ye.... baca di bawah ni...



Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

Syarat-syarat penyertaan:
1.      Mesti follow blog Cerita Ita dan like fanpage Cerita Ita di facebook. - tak wajib
2.    Mesti ada blog dan buat entry tentang Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun! dan letak kat komen link dia. - wajib
3.     Tolong promote tentang contest ni dengan kawan-kawan di mana-mana saja. – tak wajib

Syarat tambahan :
1.     Setiap komen mesti sampai sebelum jam 12 tengahmalam Jumaat  4/1/2013.


ala kacang je tu kan?
dah settle semua?


eh lupa pulak....kita cerita pasal hadiah pulak... (sesaje buat lupa je pun..hihi...)..disebabkan ada 2 hari yang penting untuk disambut...maka Cerita Ita dengan murah hatinya nak taja hadiah kecil-kecilan ni...


hadiahnya adalah 5 pemenang bertuah yang dipilih secara rawak akan memenangi kupon ini.....



dan 5 pemenang bertuah yang lain akan dapat kupon yang ni pulak....




best tak?


apaaaaa? tak cukup best? beli sendiri ok...hahaha....


lupa pulak tarikh tutup penyertaan sehingga tarikh lahir aku tahun depan... 3 Januari 2013 ok... atau kalau tuan rumah ni baik hati nak lanjutkan lagi akan diberitahu kemudian nanti... dan tarikh pengumuman pemenang pun akan diberitahu selewat-lewatnya akhir Januari 2013....
apa pun... terima kasih kerana singgah di blog tak seberapa ni....

p/s sesiapa yang suka makan mesti kena join ok... sesiapa yang tak suka makan pun tak pe... join je kalau dapat bagi kat orang lain kenyang...senang kan...?

Senarai Peserta :

1. MAMA SYAFI
        2. IZAN MAMA MIA
3. MISS YANAA
                4. NURYUMMYCOKLET
           5. SYUHADA SALLEH
 6. YAYA'S BLOG
7. MUNIERA

*contest terbatal kerana penyertaan kurang dari 10

You Might Also Like

21 Luahan Ikhlas

  1. sekejap je dah besar..good luck ya

    BalasPadam
  2. salam ita, aku dah join tau.. ini link dia
    http://mama-syafi.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    sori ita, terlambat plak nak join

    BalasPadam
  3. selamat hr lahir yer..wah dah 5 thn blog ini yaa..tahniah,...
    In Sha Allah nnt saya joint di blog GA saya... salam kenal yer :)

    BalasPadam
  4. http://gulahatimama.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    saya joint juga..

    BalasPadam
  5. sy join :) Ty invite !

    http://missyanaa.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    BalasPadam
  6. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html...dngan pantas kilat..saya join..hehheeh :-)

    BalasPadam
  7. :)) nak join jgk lah..hehe

    BalasPadam
  8. salam..syu join.
    http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html
    tq

    BalasPadam
  9. http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    Join :D

    BalasPadam
  10. Me Join :-D
    http://ieranie80.blogspot.com/2013/01/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  11. Assalam all...
    Jom singgah blog saya...newbie dalam berbloging hehehe..saya dah fpllow awk ye..Thanx... http://globalazcollection.blogspot.my/ Thanx for ur support dearies...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini