Khamis, 6 Disember 2012

Sini Semua... Cerita Ita nak bagi hadiah la!

Salam sejahtera semua,


gambar pinjam ;)


dalam masa beberapa hari lagi ni aku akan buat kejutan buat korang pembaca dan blogger semua....
aku nak bagi hadiah ni wei.....

tapi hadiah kecil-kecilan je pun...

tapi ada contest kecil-kecilan jugak la untuk korang join....

tapi pasal hadiah dan cara pertandingan kita simpan dulu ye.... dah aku kata kejutan kan tadi.....

jadi teruskan melekat-lekit kat blog ni untuk maklumat lanjut.....atau...like page Cerita ita kat sebelah kiri (eh ke kanan? konpius....) atas tu ye....

p/s sesiapa yang ada rasa nak bagi cadangan contest macamana dia suka dan hadiah boleh komen di bawah ye....juga kalau sesiapa sudi nak sponsor hadiah dialu-alukan....

6 Luahan Ikhlas:

Anum berkata...

waiting

Zana Ariana berkata...

Nak hadiah jugek...!!

sis shuhada berkata...

huhu dok obersea leh join ke?

Rozita berkata...

tungguuuuu...

Rozita berkata...

boleh...kalau menang... ;)

Rozita berkata...

boleh...ambik hadiah lepas balik malaysia...boleh? hihi...