Sini Semua... Cerita Ita nak bagi hadiah la!

Salam sejahtera semua,


gambar pinjam ;)


dalam masa beberapa hari lagi ni aku akan buat kejutan buat korang pembaca dan blogger semua....
aku nak bagi hadiah ni wei.....

tapi hadiah kecil-kecilan je pun...

tapi ada contest kecil-kecilan jugak la untuk korang join....

tapi pasal hadiah dan cara pertandingan kita simpan dulu ye.... dah aku kata kejutan kan tadi.....

jadi teruskan melekat-lekit kat blog ni untuk maklumat lanjut.....atau...like page Cerita ita kat sebelah kiri (eh ke kanan? konpius....) atas tu ye....

p/s sesiapa yang ada rasa nak bagi cadangan contest macamana dia suka dan hadiah boleh komen di bawah ye....juga kalau sesiapa sudi nak sponsor hadiah dialu-alukan....

Ulasan

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Catatan popular daripada blog ini

"Dia r*gol-r*gol saya..."

nak tau rahsia baju bau wangi dan tahan lama???

Apa Beza Pra Sekolah, Tabika Perpaduan, Tabika Kemas, Tadika ?