My Sister's Keeper

4:19:00 PTG

salam sejahtera semua,

kat luar tu hujan dah berhenti...

selsema aku je yang tak berhenti lagi ni...

kalau tak larat sangat mau aku mc esok ni....itu kalau tak larat la...tengok dulu macamana esok...

ni tgh pam susu sambil layan novel orang putih...My Sister's Keeper....tulisan Jodi Picoult...sedih...membayangkan anak yang dilahirkan khusus untuk menyelamatkan anak yang satu lagi....


p/s hujan-hujan buat perutku lapar walaupun takde selera nak makan... :(


my sister's keeper 

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. :) selamat mengepamm...jgn pam x keluar dah...sebb sambil baca novel...hiih

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq..alhamdulillah masih ada rezeki untuk si kecilku sayang..

      Padam
  2. Hello Rozita, how you doin'? Looks like a real good book, nak makan pun da lupa tu.
    Must be a real tear jerker. Ok, ini not my cup if iced coffee, ha ha.
    Try find that book, 'Love is a many splendored thing'. Based on the true story of Dr. Han Su Yin...who one tme worked in Batu Gajah, Perak.
    This book bukan lupa makan, lupa nama hubby. Ha ha ha.
    You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ps, ada makan durian? Eat 2 for me, ya.

    BalasPadam
  3. salam kenal...
    moga bertambah rezeki utk sikecil..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini