kursus bermula!

1:33:00 PTG

assalamualaikum semua,

maaf tak dapat nak tulis entry semalam...ingat nak update pasal lawatan ke muzium coklat semalam tapi tak sempat...

mungkin malam sikit ke baru aku boleh cerita...

semalam ada 2 tempat menarik yang kami pergi tapi malam kang aku cerita ye...

sekarang ni tengah berhenti rehat untuk makan tengahari dan solat...lepas ni kang ada sambungan lagi....untuk setakat setengah hari ni aku cuma boleh rumuskan tak sia-sia shah cuti teman aku...sebab banyak yang dapat aku belajar setakat setengah hari ni...

p/s mood tengah susah hati bila, call, sms, whatsapp shah tak dapat sejak dia hantar aku tadi...bang...tolong la call balik...
tolong doakan jangan ada apa2 ye...

You Might Also Like

4 Luahan Ikhlas

  1. orang perempuan ni memang cepat risau..
    don't worry, battery hp de masalah kot..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul kak anak main hp....teroff terus..dia tak perasan pun..buat org risau je kan....

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini