DOMINO'S Day

2:09:00 PTG

salam sejahtera semua,

Domino's Day


aku saje je nak ceritakan dalam blog ni....betapa aku kecewa yang DOMINO belum wujud di dalam daerah Kuantan yang aman makmur ni...

saje la nak kongsikan dengan korang semua.... sesiapa yang belum makan tu boleh la pergi ke Domino ye....sempena Domino's Day ni...hanya untuk 6 Disember 2012 je ok...

aku? boleh gak.... boleh gigit jari....waaaa....

p/s agak2 kalau aku buat order by call diorang nak hantar tak ye? ;P

You Might Also Like

8 Luahan Ikhlas

  1. hhmmm... dapnyer..:)

    hai.. dtg terjah sini..

    BalasPadam
  2. sampai hati diorang tak bukak domino's lagi kat Kuantan akak yang makmur tu ye...kat Skudai pun baru je bukak tahun ni ha... (saja nak mention jugak)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg sampai hati... huhu... akak tengah terbakor ni dik..saje je nak sebut cawangan skudai tu...

      Padam
  3. Dominos kuantan akan buka tahun 2013 ni.. jangan risau... cawangan pertama Dominos di Pantai Timur dengarnya di buka di Temerloh dulu dalam hujung Januari 2013.

    BalasPadam
  4. Aah...dah buka dah kat temerloh.semalam br sy pergi,mak ai ramainye orang...;)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini