Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 27 Disember 2012

dah nak abis dah....

assalamualaikum semua,

aku nak tanya korang ni.....


korang tak perasan ke?

tahun 2012 ni dah nak abis dah..... hari ni dah 27 Disember 2012 dah..... lagi 4 hari lagi dah nak masuk tahun baru 2013 dah....


dan itu bermakna CONTEST CERITA ITA pun dan nak sampai ke tarikh penutupnya....


tapi masih tak ada lagi yang nak masuk contest ni.... sedih la...hukhuk....

korang taknak hadiah ke?

ke hadiah tu macam tak best je?

nak tambah jadi best lagi ke?

atau masa pendek sangat?

meh la join..... aku nak bagi betul-betul ni.... ikhlas ni.....


kalau masih kurang yang nak join atau dapat cuma 5 peserta atau kurang sampai tarikh tutup tu nanti... aku akan bagi hadiah utama tu pada semua peserta yang join ok...

jadi jangan lepaskan peluang dan meh join reramai.....

nampak gambar budak cute kat tepi pakai baju pink tu?  haaaa.... klik kat situ untuk maklumat lanjut.....

p/s lemas dah tengok entry melekat ni....kita kasi lekat terus kat tepi la.....


Cerita menarik lain

8 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat pagi
singgah kejap :)

abah khalisha berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

a'ah kejap je dah nak abis tahun..good luck buat yg join!

mamapp berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dh join ita.. sori sibuk sgt2 la skrg.. tgh audit ni

TechKini.com berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sekejap je masa berlalu. Dah makin tua. Ish...

-> ❤ TechKini.com

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pagi anum..
x nak join ke?

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

abah x nak join ke?

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tq adda!

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tua? alahai...