Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 13 Disember 2012

Karnival Buku PTS 2012 ...lagi pesta buku!!!

assalamualaikum semua,

selepas adanya post pasal Pesta Buku The Big Bad Wolf Book Sale 2012 hari tu... hari ni ada lagi entry pasal pesta buku...

kali ni Karnival Buku PTS 2012 pulak.... wah... bagi peminat buku memang berbaloi semua ni kan?

aku pulak dah mula rambang mata.... mana nak cari duit gi pesta buku bebanyak ni wei......?

apa pun aku nak kongsikan kat korang semua jugak... mana-mana yang ada kesempatan pergi boleh la pergi ye.... kerana membaca adalah tambatan ilmu.... wah lama tak dengar ayat tu kan?

ok sedikit info yang aku dapat pasal Karnival Buku PTS ni....
akan berlangsung dari 10 Disember 2012 hingga 22 Disember 2012...

Karnival Buku PTS 2012


bagi yang tak tau langsung pasal PTS ni takpe.... korang boleh jenguk-jenguk facebook diorang kat PTS ...

pastu tak tau lagi....? boleh pergi showroom diorang kat bawah ni haaa....

peta PTS


kalau ada soalan nak tanya boleh jugak call kat 03-6188 0316

kat sini aku nak letak jugak gambar-gambar sekitar pesta ni berlangsung....

super budget!
Buku Obama RM3 je!

menarik kan? buku murah tu......sapa nak bagi?


pastu boleh menang hadiah lagi.....cuma ambik gambar dan hantar....

boleh menang hadiah Google Nexus 7 tu...


jom kita gi ramai-ramai berkarnival buku....

p/s beli buku buat hadiah Contest Cerita Ita Genap 5 tahun! ok jugak kan? ada sesiapa mau?


Cerita menarik lain

4 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus nie

Teratak Hami berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat Melaka jarang ada pesta buku. Org Melaka x suka membaca kot??

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus kan? saya mesti pergi!

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bukan kat melaka je kak..kat kuantan pun sama.. :(