Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 6 Disember 2012

Muzium Coklat @ Chocolate Museum Di Kota Damansara

salam sejahtera semua,

tadi aku terbaca kat Blog Adik Manis ni... dia cerita pasal Muzium Coklat kat  Kota Damansara...

macam menarik kan?

aku pun cuba tekan-tekan link dia bagi tu... memang menarik.....

Muzium coklat


bila aku tanya Master sifu ...Mr Google pulak ada la sikit info pasal ni....


Chocolate museum in Kota Damansara is open to the public


KUALA LUMPUR, Dec 5 – The Chocolate Museum at Kota Damansara, which is the first chocolate museum in Southeast Asia, is now open to the public, DR Group Holdings Sdn Bhd assistant general manager, Mohd Khairudin Abdul Jalil, said today.
Entrance to the museum, which opens from 9am to 5pm from Monday to Saturday, is free.
He said the museum was set up to educate the people on the history of chocolate and its health benefits.
There will also be demonstrations on chocolate making and visitors also get to buy chocolates at factory price, he told reporters here today.
He said visitors could also order chocolates for wedding, birthday and corporate functions. – Bernama  dari SUMBER


best kan??? yang lebih buat aku suka tu pasal FREE !!!! hihihi.....

sebelum ni aku penah pegi memborong coklat kat Beryl's je sekali dulu... nak pergi sekali lagi dengan Shah dah tak ingat jalan...hahaha...

p/s boleh masukkan dalam list jenjalan dengan family ni...

UPDATE : KAMI DAH JALAN SINI ...CERITA ADA KAT SINI Cerita menarik lain

8 Luahan Ikhlas:

Ayu berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam ita, wah kalau dekat boleh juga akak pergi ya..tak apalah lain kali kalau naik kek KL, boleh masuk dalam list ronda2..kan..thanks for the info..:)

Zana Ariana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mcm menarik jg tempat ni..boleh lah masukkan dlm senarai lawatan ni..t.kasih share ita..

sis shuhada berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh menarik ni. agaknya dpt x choc free kikiki

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kami pun nak masuk list minggu depan ni..

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

benda baik kena kongsi.. sesama...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

coklat free takde..semua kena beli.. hehe..pasal diorang dah bagi masuk free...

Ayu berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam sis
Seronok gak pegi muzium ni coz boleh dapat banyak informasi pasal asal usul koko & coklat.. Siapa2 yang berminat dengan sejarah tu mesti teruja dapat info2 baru :)

Rozita abd rahman berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan? seronok! berbaloi sbb FREE...