Follow my blog with Bloglovin

Rabu, 5 Disember 2012

NuffnangX ada virus?

salam sejahtera semua,

pagi ni aku try nak bukak blog tetiba je keluar notis ni...


Virus di NuffnangX?

dengan rasa pelik aku masuk pulak facebook dan tengok kat Nuffnang punya facebook ada tertulis ini:



aduan di Facebook




dan juga ini:

kenyataan NuffnangX


dan terbaru ni Nuffnang keluarkan kenyataan ini pulak:

Kenyataan NuffnangX


memang ada virus ke ye?

p/s aku dah remove NuffnangX link kat blog layout...nampak ok dah pun... maaf ye NuffnangX... diremoved sehingga sah dah settle masalah tu ye.... jom buat kes.... Cerita menarik lain

5 Luahan Ikhlas:

Bro Framestone berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Disebabkan kes ini... Salah satu blog Bro disuspen oleh Google Ads.

Sedangkan dekat blog itu banyak income Bro dapat dari Google Ads.

Memang frust sikit la dengan kes2 macam nie...

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

great info

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tq!

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ruginya.... :(

Bahrain Ramlan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam mana nak remove nuffnangx?..
mintak tolong ajarkan..

http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html