Follow my blog with Bloglovin

Khamis, 6 Disember 2012

Sini Semua... Cerita Ita nak bagi hadiah la!

Salam sejahtera semua,


gambar pinjam ;)


dalam masa beberapa hari lagi ni aku akan buat kejutan buat korang pembaca dan blogger semua....
aku nak bagi hadiah ni wei.....

tapi hadiah kecil-kecilan je pun...

tapi ada contest kecil-kecilan jugak la untuk korang join....

tapi pasal hadiah dan cara pertandingan kita simpan dulu ye.... dah aku kata kejutan kan tadi.....

jadi teruskan melekat-lekit kat blog ni untuk maklumat lanjut.....atau...like page Cerita ita kat sebelah kiri (eh ke kanan? konpius....) atas tu ye....

p/s sesiapa yang ada rasa nak bagi cadangan contest macamana dia suka dan hadiah boleh komen di bawah ye....juga kalau sesiapa sudi nak sponsor hadiah dialu-alukan.... Cerita menarik lain

6 Luahan Ikhlas:

Anum berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waiting

Zana Ariana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak hadiah jugek...!!

sis shuhada berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu dok obersea leh join ke?

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tungguuuuu...

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh...kalau menang... ;)

Rozita berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh...ambik hadiah lepas balik malaysia...boleh? hihi...