Socialize

Follow my blog with Bloglovin

Isnin, 10 Disember 2012

The Big Bad Wolf Book Sale 2012. Pesta Buku Terbesar di Dunia?

salam sejahtera semua,

baru sempat nak update dah petang-petang hari ni...

korang pernah dengar pasal sale luarbiasa oleh The Big Bad Wolf tak? aku dapat tau dari minggu lepas lagi.... macam sangat menarik....

bila aku pergi like facebook dia.... Memang sangat menarik!

baru ni diorang baru je abiskan misi penjualan buku selama 63 jam tanpa henti...
gila arrr... suka betul aku dengar... cuma jauh je tak boleh nak pergi....

tapi takpe aku tetap aim nak pergi dalam minggu depan ni... harap-harap banyak lagi yang berbaki daripada 3 juta buku yang hendak dijual tu....Pesta buku ni berlangsung di Mines Convention Centre dari 7 hingga 23 Disember 2012, setiap hari dari jam 9 pagi hingga 9 malam...

The Big Bad Wolf Book Sale 2012
untuk sesiapa yang nak maklumat lanjut boleh pergi SINI dan SINI....

juga boleh like facebook BBWBS....

meh kita layan gambar di sekitar penjualan bukur terbesar ni....


Dirakam pada sekitar jam 1 pagi!

Pelbagai Buku pada 75%-95% discounts!



buku resepi...menggoda...

besar gila!

update on 13/12/12 : Perhatian! Pesta buku ni akan dibuka 24 jam sehari bermula 9 pagi 14/12/12 hingga 9 malam 16/12/12..

Big Bad Wolf  Book  Sale



p/s bila sebut buku....lagi pulak sale... adrenaline aku terus bertambah dah ni... excited! Cerita menarik lain

2 Luahan Ikhlas:

Zana Ariana berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..hebat jg pameran buku ni..kalau kebetulan turun KL nak juga singgah rasanya..dapat buku sebiji sorangpun ok dah..:)

citarasa rinduan berkata... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peminat buku mmg akan terbit rasa mau kesituuu..

wawawa.. xdpt joinnn...