Fenomena Koleksi Cik Ta dah bermula di Facebook

11:30:00 PTG

Post melekat sampai promosi abis 5 Julai 2013 ye..(post baru scroll bawah)


assalamualaikum semua,

Dengan bacaan Bismillahirahmanirahim.... aku nak mulakan entry bersejarah ni...

Koleksi Cik Ta yang akan menjual pelbagai jenis hidangan pencuci mulut...

buat masa ni disebabkan usahawan ni baru nak berusaha mengatur masa sebaik mungkin.... (antara bisnes, anak dan suami ... kan bang?).... maka hanya beberapa menu je yang dapat diketengahkan...

menu yang terpilih itu adalah....

1. Cheesy Merry


bila cream cheese diadun rasa bersama susu pekat dan dilapisi biskut marie dan serbuk nestum yang lemak berkrim.... bersatu pula rasanya dengan kemanisan blueberry atau strawberry yang didatangkan khas... menjadikan ianya lain dari yang lain.....

dan sesungguhnya para penggemar kek atau desert berasaskan cream cheese patut mencubanya.....

sesuai juga untuk hidangan berbuka puasa dan hari raya.....


Cheesy Merry

blueberry cheesy merry dan strawberry cheesy merry

cream cheese + biskut marie + blueberry@strawberry filling + nestum = kenikmatan berganda 

harga pengenalan: RM9

promosi dari 1 Julai 2013 - 5 Julai 2013

dapatkan segera sebelum terlambat....
sms/whatsapp ke 0137428301

unit terhad - hanya 10 unit sehari




2. Kek Kukus Asam Manis


kek yang cukup berkrim dan cair di mulut.... ditambah dengan rasa lemak mentega... dan masam manis dari asam manis yang sangat memikat....

untuk semua penggemar kek lapis asam manis... mungkin ini boleh memenuhi selera anda dalam versi yang lain....

sesuai juga untuk hidangan berbuka puasa dan hari raya.....



Kek kukus asam manis saiz S

kek kukus asam manis

harga pengenalan: RM4.50

promosi dari 1 Julai 2013 - 5 Julai 2013

dapatkan segera sebelum terlambat....
sms/whatsapp ke 0137428301

unit terhad - hanya 10 unit sehari



3. Kek Kukus Asam Manis Saiz M



kek kukus asam manis saiz M 


harga pengenalan: RM8

promosi dari 1 Julai 2013 - 5 Julai 2013

dapatkan segera sebelum terlambat....
sms/whatsapp ke 0137428301

unit terhad - hanya 6 unit sehari


maklumat lanjut boleh pegi SINI.... dan SINI ye..




p/s untuk raya nanti inshaaAllah akan ada pek besar untuk kek kukus asam manis... tunggu update ye..

You Might Also Like

24 Luahan Ikhlas

  1. sedapppp...agak2 kat Terengganu boleh wat delivery tak?? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.... boleh je... + minyak keta sekali leh?

      Padam
  2. sedapnyaaa cheese mery tuuuuuuuuuuuuuuu! dah la ena ni suka cheese!! huaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala.. ena..kesiannya.. bebila dtg kuantan bgtau akak ye dik..

      Padam
  3. Wah! Nampak menyelerakan... Semoga bisness maju jaya!

    p/s: salam kenal, terima kasih menjadi sahabat relaks minda :)
    amat2 saya hargai

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih juga kerana mendoakan kejayaan saya dan sudi menjadi sahabat cerita ita juga...

      Padam
  4. hye kak.. sy dah follow akk kembali.. dtg drpd blog abg ben..pemilik blogger pilihan tu.. :) lepasni kte leh saling kunjung mengunjung selalu... ^_^

    BalasPadam
  5. wahh dekk leh order dikk ..
    hantar ke ape nie ??

    sedapp nyeee

    pick up macam mana ??

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak... boleh janji kat mana2....sms or wassap ye..

      Padam
  6. salam ita..sedapnya..jauh lah tu nak oder...tahniah..jadi busnes women....

    BalasPadam
  7. woowwww... sudah menjadi fenomena yea... yummehh!!

    BalasPadam
  8. Wahh menariknya cheezy marie tu. LM suka sgt. Dulu masa beli kat qatar sebekas kecik dlm dua sudu besar je isinya dah rm3 tau. Tak sangka bila balik sini ramai org kita mula suka manisan ni. Mmg sedapppp

    Resepi tu LM guna yg mudah je.
    125 susu manis
    125 butter
    230 tpg jagung
    Mcm biasa gaul ngn sudip je susu dan butter. Jgn lama sgt.masuk tepung dan bakar 12 minit 175 degree.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap kan...? yg tu harga pengenalan tau.. bagi org rasa2 dulu..

      Padam
  9. kalau yg mcm ni, zizie suka beli tiramitsu punya... bukan senang nk dpt tiramitsu harga murah.. hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. zizie, ni ala2 tiramisu la... cuma biskut marie je..biskut tiramisu tu mahal bebenor dik..

      Padam
  10. gud luck kak. moge jadi bisnesswoman berjaya :)

    BalasPadam
  11. Wah... bestnya tq kek kat blog cik ta ni.. Alhamdulilah, semoga bertambah rezeki lg lps ni yer...

    tq Cik Ta singgah blog Alycia ;)

    BalasPadam
  12. assalamualaikum,

    salam kenal dari bunda...sedap2 nyer kek..selamat menjadi bisnesswomen berjaya..

    BalasPadam
  13. Semoga terus sukses ... semua nyer sedap2 ...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini