Nak tinggalkan Nuffnang

12:52:00 PTG

assalamualaikum semua,

aku dah rasa nak marah sebenarnya... dari semalam... kelmarin.... kelmarin dulu.....

ala...kiranya seminggu ni memang orang asyik cerita diorang dapat cash out besar dari nuffnang la..... ada yang cerita ribu riban la.... ada yang cerita dapat buffered earning dari nuffnang la....ada gak yang cerita nak tinggalkan nuffnang tapi tetiba pagi ni cerita lain pulak.... adoi.... serius aku dah fed up tau....


ni nak bagitau kat korang ni yang korang punya post tu semuanya menyakitkan hati dan perasaan seorang insan yang bernama ita ni tau.... sedih aku bila korang buat macam ni...

tapi.....

itu yang aku rasa sebelum aku gi melawat website nuffnang tadi pagi la....

lepas gi tinjau gak tadi.... alhamdulillah.... hati jadi gumbira.... senyum pun sula ala manis wooo.... hahaha...





semoga rezeki aku makin bertambah.....makin bertambah.... makin bertambah.....makin bertambah......makin bertambah......makin bertambah.....makin bertambah.....100x... amin....



p/s semakin bertambah dengan tambahnya order dari

You Might Also Like

12 Luahan Ikhlas

  1. kayo makcik .. hahah

    Mr.J
    http://www.pengerindu.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe... ada la sikit setelah dekat 6 thn.. huhu.. adoi..

      Padam
  2. hehehee.. termasuk cerita saya skali laaa tu..
    blogging ni kena banyak sabar dan rajin timba ilmu yang betul..
    keep it up!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. tq bro.. baru nak menapak setelah sekian lama berblog n baru tau apa itu blog..

      Padam
  3. Balasan
    1. ;) psstt anum.. tido pun ada senyum tau...minggu masyukk..

      Padam

Terima kasih sudi tinggalkan komen :)

Komen Terkini