Khamis, 4 Julai 2013

Nak tinggalkan Nuffnang

assalamualaikum semua,

aku dah rasa nak marah sebenarnya... dari semalam... kelmarin.... kelmarin dulu.....

ala...kiranya seminggu ni memang orang asyik cerita diorang dapat cash out besar dari nuffnang la..... ada yang cerita ribu riban la.... ada yang cerita dapat buffered earning dari nuffnang la....ada gak yang cerita nak tinggalkan nuffnang tapi tetiba pagi ni cerita lain pulak.... adoi.... serius aku dah fed up tau....


ni nak bagitau kat korang ni yang korang punya post tu semuanya menyakitkan hati dan perasaan seorang insan yang bernama ita ni tau.... sedih aku bila korang buat macam ni...

tapi.....

itu yang aku rasa sebelum aku gi melawat website nuffnang tadi pagi la....

lepas gi tinjau gak tadi.... alhamdulillah.... hati jadi gumbira.... senyum pun sula ala manis wooo.... hahaha...





semoga rezeki aku makin bertambah.....makin bertambah.... makin bertambah.....makin bertambah......makin bertambah......makin bertambah.....makin bertambah.....100x... amin....



p/s semakin bertambah dengan tambahnya order dari

12 Luahan Ikhlas:

y i e n berkata...

wahhh bestnyer :)

Mr.J berkata...

kayo makcik .. hahah

Mr.J
http://www.pengerindu.com/

KiD berkata...

hehehee.. termasuk cerita saya skali laaa tu..
blogging ni kena banyak sabar dan rajin timba ilmu yang betul..
keep it up!!

Tedi {interpretZZ} berkata...

wah, sudah kaya loooo... :)

Anum berkata...

bestnya

Rozita Ceritaita berkata...

senyum sokmo.. hehe..

Rozita Ceritaita berkata...

hehehe... ada la sikit setelah dekat 6 thn.. huhu.. adoi..

Rozita Ceritaita berkata...

hehe.. tq bro.. baru nak menapak setelah sekian lama berblog n baru tau apa itu blog..

Rozita Ceritaita berkata...

belum lagi...tunggguuuu... ;)

Rozita Ceritaita berkata...

;) psstt anum.. tido pun ada senyum tau...minggu masyukk..

Myvitrd berkata...

memang rezekilah namanya

Ammelia berkata...

rezeki nak puasa ^^